Становището на Българската православна църква за Националната стратегия за детето не е

...
Становището на Българската православна църква за Националната стратегия за детето не е
Коментари Харесай

Становището на БПЦ за шамарите не било официално, а солова акция на Ловчанския митрополит

Становището на Българската православна черква за Националната тактика за детето не е публично, оповестява Българска национална телевизия.
 Допотопно: каква България желае БПЦ  БПЦ подлага на критика Стратегията за детето, желае възбрана на абортите, разрешаване на шамарите и вяра в учебно заведение
То не е гласувано на съвещание на Светия Синод и не е подписано от патриарха и митрополитите, а е изпратено за издание на формалния уебсайт на Патриаршията от Ловчанския митрополит Гавриил.

Припомняме, че в петък на уеб страницата на Светия Синод на БПЦ беше оповестен материал, озаглавен " Становище на Св. Синод на Българската православна черква по отношение на Националната тактика за детето 2019-2030 година "

В текста БПЦ се опълчва против концепцията в учебно заведение да се вкарва полово обучение и упорства религията да стане наложителен предмет в учебно заведение.

В документа се упорства за законови промени, с които да се забранят абортите, като по този начин съгласно тях ще се реши и демографската рецесия.

Авторите на мнението се опълчват и против цялостната възбрана за телесно наказване над деца, като приказват за " възможни вербални или физически средства за промяна на детското държание ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР